Solicită ofertă

Care este asemanarea intre capitonajul de bena si un Trabant

La inceputuri, gratie faptului ca masina era destul de ieftina, a castigat rapid popularitate. Intre anii 1960-1990 au fost lansate în jur de 3 milioane de automobile Trabant, iar marca a capatat rapid notorietate.  

Trabant

Insa Trabantul sau P50 dupa numele de fabricatie,  este cunoscut si pentru rezistenta lui indealungul anilor. Nu rugineste :) (cred ca stim cu totii si de ce) si are o fiabilitate extraordinara.

Acum probabil va intrebati ce legatura exista intr-e un Trabant si un capitonaj de bena? Acum ca v-am captat atentia, va dezvaluim micul secret: Rezistenta - aceasta este punctul comun al acestor doua produse. Un capitonaj de calitate nu are voie sa se deterioreze pe parcursul timpului, nici macar in cazul unui contact cu material chimice. Bineinteles ca si in cazul altor produse pe piata exista o gama larga de variante la preturi diferite. Deoarece este un accesoriu necesar si foarte cautat, au aparut firme care ofera capitonaj de bena la un pret prea bun ca sa fie adevarat. Eh, in multe cazuri asa si este. Materialul nu rezista in cazul loviturilor, "mulajul" nu se face perfect peste suprafata benei si de aici apa se infiltreaza sub capitonaj cauzand pagube in caroserie, favorizeaza rugina si alte problem de asemenea natura….

Capitonaj cu margine
Totusi, daca doriti sa va echipati o utilitara pick-up cu un capitonaj de bena, sa aveti in vedere aceste aspecte in caz ca nu doriti sa aveti suprize dupa o perioada de utilizare. Capitonajele de bena Pick-Up.ro au garantie pe viata la materialul folosit. Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate, si au o grosime cuprinsa intre 3.4 mm si 4 mm fata de alte capitonaje existente pe piata  care ofera doar 1.5mm grosime. La variantele de capitonaj cu protectie margine (OR - over rail), sistemul de ancorare este inclus in pretul acestuia (valoarea acestora este de 45 EUR+TVA).

Green Label
Protejam impreuna mediul inconjurator. Capitonajele commercializate de noi sunt din material 100% reciclabil!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×