Solicită ofertă

Capitonaj bena noul Toyota Hilux Revo

Anul acesta este un an al lansarilor in mai toate marile branduri producatoare de pick-up. Intr-un articol recent am vorbit despre lansarea noului Nissan Navara NP300, cea de-a 12-a generatie a modelului pick-up, care a venit cu multiple imbunatatiri atat la nivel tehnic cat si la partea de aspect.

Toyota Hilux Revo

Acum a venit randul noului Toyota Hilux Revo sa intre sub atentia noastra. A fost o lansare cu mult fast, multi cai putere si multe reflectoare in acest an pe 21 mai, in Thailanda la Bangkok.

Toyota Hilux a ajuns cu noul Revo la a 8-a generatie a modelului pick-up, dupa 11 ani de la ultima lansare a precedesorului sau Hilux Vigo. Am asistat la acest eveniment cu mult entuziasm impreuna cu colegii din echipa Pick-Up.ro. Am avut parte de o aparitie futurista, cu un aspect mult mai modern decat predecesorii sai, cu faruri mult alungite si cu un spoiler generos care aduc in fata noastra a versiune invincibila a pick-up-ului Hilux.

Toyota Revo launch

Cele doua motoare cu 4 cilindri dau o un cuplu final ridicat, o eficienta mult mai buna si deci mult mai multa putere in comparatie cu modelele predecesoare.

 

Despre variantele de motorizari, exista patru versiuni ce vor fi disponibile incepand cu anul urmator:

  • doua tipuri de motorizari turbo diesel absolut noi dezvoltate - GD de 2400 cc, cu 160 CP si  GD de 2800 cc, cu 177 CP;
  • doua tipuri de motorizari VVT pe benzina, cu 2700 cc si 4000 cc. Varianta de 4000 cc va fi disponibil doar in Australia;

 

Cutiile de viteze pot fi atat cu 5 cat si cu 6 trepte de viteze, manual sau automate. Pe modelele high end, cutia de viteza automata poate fi cuplata si manual, in functie de necesitatile conducatorului si a drumului.

Motor Toyoya Revo

Capacitatea de remorcare vine si ea mult imbunatatita pana la 3.5 tone si cresterea sarcinii utile la 1240 kg.

Pe piata din Romania va ajunge noul Toyota Hilux Revo anul viitor, in 2016. Intre timp, noi deja ne pregatim cu accesoriile absolut necesare pentru protectia unei masini nou noute.

Primele capitonaje de bena vor ajunge in stocul nostru in noiembrie 2015, de la firma producatoare Aeroklas. Vor fi disponibile atat capitonaj bena Hilux Revo fara protectie pe margine cat si cu protectie pe margine.

Un capitonaj de calitate nu are voie sa se deterioreze pe parcursul timpului, nici macar in cazul unui contact cu materiale chimice. Bineinteles ca si in cazul altor produse pe piata exista o gama larga de variante la preturi diferite. Ceea ce va doriti insa la noua masina – protectie de lunga durata - nu se obtine cu capitonajele de bena mai ieftine. Materialul este slab si nu rezista loviturilor, mulajul nu se face perfect peste suprafata benei si apa se poate infiltra sub capitonaj, cauzand ruginirea benei masinii.

Capitonajele de bena Pick-Up.ro au garantie pe viata la materialul folosit. Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate, si au o grosime cuprinsa intre 3.4mm si 4mm fata de alte capitonaje existente pe piata  care ofera doar in jur de 1.5mm grosime.
La variantele de capitonaj cu protectie pe margine (OR - over rail), sistemul de ancorare este inclus in pretul acestuia (valoarea acestora este de 45 EUR+TVA).

Alte avantaje deloc neglijabile ale capitonajului bena Hilux Revo sunt:

  • Mulaj perfect dupa forma benei utilitarei;
  • Rezistenta la absolut orice tip de incarcatura si la orice soc;
  • Rezistenta sporita la apa si ulei;
  • Acoperirea partii de oblon a benei;
  • Sisteme de ancorare incluse pentru modelul over rail – care vine peste margini;
  • Aderenta mai buna a materialelor incarcate si transportate in bena;

Pentru orice fel de intrebari suplimentare sau pentru cautarea altor tipuri de produse compatibile cu Toyota Hilux Revo, va rugam sa contactati aici echipa specializata pick-up.ro.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×