Solicită ofertă

5+1 motive să cumperi o autoutilitară pick up în loc de autoturism

Inainte de a va cumpara o masina mica luati in considerare atuurile autoutilitarelor pick-up! Indiferent de marcă pickup-urile tind să devină foarte repede preferința numărul unu al familiilor și este in topul cautarilor deceniului. Se poate observa o creștere substanțială a prezenței pickup-urilor pe drumurile publice.

Preferința multora, autoutilitara pick up

Chiar dacă este numit foarte des cal de povară, nu trebuie să fii neapărat fermier sau întreprinzător în construcții pentru a savura rezistența, puterea, utilitatea acestui gen de mașină. Îți enumerăm principalele calități ale acestora care te vor convinge să alegi un pick up.

1. Este partener în orice activitate

Pickup la off roading

  • Pickup-ul este mașina perfectă pentru aventuri de weekend.
  • Se simte acasă nu numai pe asfalt dar și pe drumuri neamenajate.
  • Poți transforma bena mașinii într-un mic dormitor mai ales dacă este dotat cu un hardtop.
  • Bena pickup-ului este deposit ideal sau platforma pentru a transporta orice, de la cherestea, ciment, lopeți pînă la mobila băiatului tău sau cumpărăturile de la supermarket.

2. Tractează orice

Indiferent dacă te duci la pescuit cu barca sau vrei să ai parte de o aventură cu snowmobilul pickup-ul este mașina care îți furnizează capacitatea de tractare necesară pentru a remorca aceste echipamente la destinație.

3. Poate fii accesorizată

Proprietarii de autoutilitare pick up știu că este loc de și mai bine și mai eficient, ca urmare își dotează mașina cu accesoriile care servesc acest scop: hardtop, închidere benă și capitonaj benă pentru protejarea benei și a încărcăturii transportate în acesta. Troliu, bullbar, rollbar, reflectorset scuturi si sistem de suspensie pentru un plus in off roading. Să nu uităm de plugul de zăpadă montabil pe botul mașinii care pe timp de iarnă te scapă de lopată.

Pickup-ul poate fi accesorizat cu hardtop, închidere benă, reflectoare, troliu, accesorii off road

4. Prezintă siguranță

Sunt mai multe motive pentru care prezintă un grad de siguranță mai ridicat. În primul rând poziția de conducere mai înaltă îți oferă o vizibilitate mult mai bună față de cea a unui turism, poți aprecia mai bine distanțele. Pe lângă acesta pickupurile de astăzi vin dotate cu o grămadă de avertizoare și sisteme de siguranță care te protejează în cazul unor evenimente care îți pot periclita siguranța.

5. Este la fel de confortabilă ca berlinele

Întradevăr în trecut camionetele pickup nu excelau la capitolul comoditate și erau gălăgioase. Între timp lucrurile s-au schimbat fabricanții și-au dat toată silința să ajungă din urmă mașinile din categoria berlinelor și dotează modelele cu o sumedenie de accesorii de comfort care servesc o călătorie cât mai plăcută.

+ Atrage privirea

 

Pickup-ul atrage privirea

 

În zilele noastre o mașină este un lucru obișnuit, sunt foarte puține modele care au darul de a magnetiza privirea multora. Fără niciun dubiu pick up-ul face parte din acest grup select mai ales dacă este și modificat cu accesorii pentru off roading: sistem body-lift, scuturi, snorkel și apărătoare. Nu uita e mai bine să fii observat decât ignorat.

Singurul lucru care ți-a mai rămas este să alegi modelul cel mai convenabil ție și să-l cumperi. Când va venii vorba de accesorizare îți stăm la dispoziție cu o gamă foarte variată de produse destinate autoutilitarelor pick up. Dacă ai întrebări despre produsele noastre cu cei 16 ani de experiență în spate sigur îți putem acorda asistența de care ai nevoie. Contactează-ne cu încredere, pe chat, telefonic sau în e-mail.

 

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×