Solicită ofertă

20 octombrie: prezentarea unui nou pick up electric

Nou eveniment major pe 20 octombrie pentru pasionații autoutilitarelor pick up și a celor care cred în revoluția verde a industriei automobilistice. Lansarea acestui nou pick up electric era planificat de fapt cu cinci luni mai devreme dar din cauza restricțiilor cauzate de pandemie evenimentul a fost amânat pentru toamnă.

Însă peste câteva zile pe site-ul și canalul youtube al constructorului putem fi martori la prezentarea noului membru al familiei pick up. Fabricanții promit o mașină care va depăși toate așteptările.

Cine va fi protagonistul acestui show automobilistic? Un pick up al celor de la General Motor dar nu GMC ci Hummer EV. După 8 ani de producție și 11 de ani stat pe tusă inginerii de la GM reânvie acest model notoriu. Potrivit teaserelor lansate de producător în acest an, dintr-un model nu tocmai eco-friendly, creat având la bază un vehicul militar cu robustețe și dimensiuni fizice impresionante s-a născut un supertruck mai milos cu natura.

Până nu demult toate aspectele legate de noul pick up au fost ținute în secret dar odată cu apropierea premierei mondiale au fost câteva scurgeri de informații interesante legate de caracteristicile Hummer-ului EV.

De exemplu este sigură capacitatea de 1000 CP și cuplul motor de 15592 Nm generat de trei motoare electrice la modelul de top. Alimentarea va fi furnizată de noul sistem modular de baterii Ultium. Cu această motorizare camioneta va prinde 100 km/h în puțin peste trei secunde. Vor fi variante cu unu, doi sau trei motoare electrice și cu tracțiune spate și tracțiune AWD și cu o caracteristică specială ”crab mode”, care face posibilă deplasarea și pe diagonală. Compania nu a divulgat deocamdată informații legate de autonomia și durata de viață a bateriilor

GM a confirmat că vor fi două variante Hummer EV: o autoutilitară și un SUV ambele cu plafon demontabil depozitabil în benă sau portbagaj.

Lansarea în producție a noului pick up electric Hummer este programat să înceapă spre sfârșitul anului 2021 în uzina de asamblare din Detroit. Da, exact aproape în aceași perioadă cu începerea producției Cybertruck-ului Tesla și cu câteva luni după onorarea primelelor comenzi de autoutilitare Rivian. Legat de preț, avem doar speculații care estimează o etichetă de preț în jurul valorii de 70000 USD.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×