Martie 2020

Anual în luna ianuarie Direcția regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor face public pe site-ul instituției o statistică amplă despre starea parcului auto din țară la sfârșitul anului. Cu ajutorul acestei statistici ne-am propus să facem câteva comparații a celor mai populare modele de pickup din țară pentru anii 2018 și 2019.

Evolutia autoutilitarelor pick up 2018-2019 in Romania

Autoutilitarele pick up deocamdată nu sunt categoriile de mașini cu cele mai numeroase unități fabricate, dar popularitatea acestora este în continuă creștere. Dacă și pe tine te interesează cele mai importante știri legate de lumea acestor modele auto, urmărește-ne lunar, pentru că îți vom prezenta retrospectiv cele mai interesante nouăți apărute pe plan global.

Noul Navara cu capitonaj de benă inclus

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×