Solicită ofertă

Martie 2020

Anual în luna ianuarie Direcția regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor face public pe site-ul instituției o statistică amplă despre starea parcului auto din țară la sfârșitul anului. Cu ajutorul acestei statistici ne-am propus să facem câteva comparații a celor mai populare modele de pickup din țară pentru anii 2018 și 2019.

Evolutia autoutilitarelor pick up 2018-2019 in Romania

Autoutilitarele pick up deocamdată nu sunt categoriile de mașini cu cele mai numeroase unități fabricate, dar popularitatea acestora este în continuă creștere. Dacă și pe tine te interesează cele mai importante știri legate de lumea acestor modele auto, urmărește-ne lunar, pentru că îți vom prezenta retrospectiv cele mai interesante nouăți apărute pe plan global.

Noul Navara cu capitonaj de benă inclus

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×