Ianuarie 2020

Cheltuiala de exploatare anuală cea mai mare ale pick up-ului tău este cea pentru carburanți. Acum aproape doi ani ți-am sugerat 3 sfaturi cum poți reduce consumul la autoutilitara ta iar site-ul monitorulpreturilor.info te poate ajuta să găsești prețul cel mai mic la litrul de carburant.Butoane selectie monitorulpreturilor.info

Aproape oriunde ai fii în acest moment, este mai ușor să găsești în încăperea respectivă 5 produse Made in China decât produse făcute în țară (acest lucru este valabil și pentru un german, francez sau american). Pe lista celor mai căutate produse de export din China accesoriile auto ocupă locul al șaselea.

Accesorii pick up din China

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×