Solicită ofertă

Cele mai populare modele de camionete pick up in Romania

Dacă în trecut camionetele pick up erau asociate mai degraba cu peisajul automobilistic din Statele Unite (primul automobil de acest gen din lume fiind construit in aceasta tara in 1913, numit Model T Runabout with Pickup Body), în zilele noastre popularitatea acestor tipuri de autovehicule a crescut si la noi, si ne putem astepta la o tendinta crescatoare in acest sens si in urmatorii ani.

Pick up truckuri populare

Care sunt motivele pentru care aceasta clasa auto a inceput sa acapareze preferintele mai multor cumparatori? Raspunsul e simplu. Avantajele camionetelor, rugozitatea, capabilitatea, aspectul fantastic sunt calitati care nu pot fi ignorate, iar in acelasi timp cumparatorii au inteles ca pick up-ul nu este numai un cal de povara, dimpotriva este un autovehicul stilat, capabil sa execute orice sarcina.

Aproape fiecare constructor de masini are si un model de camioneta sau probabil isi va intregii paleta de masini cu unul, cum a facut si Mercedes in 2017 cu modelul Mercedes X-Class, sau Renault cu modelul Alaskan

Oferta modelelor prezente pe piata din Romania

Liderul de piata la nivel mondial in aceasta gama de masini Toyota Hilux este prezent bineinteles si in tara noastra, momentan cu un model din 2015, dar probabil japonezii de la Toyota ne vor surprinde cu unul nou in acest an, la a 50-cea aniversare de la lansarea primului Hilux in 1968. Momentan prețul de pornirea a unui Hilux Comfort 2015 este de 29958.25 EUR pentru varianta cu cabina simpla, 30993.75 EUR cu extra cabina, si 31767.05 EUR cu cabina dubla, fiecare fiind dotat cu un motor Diesel de 2.4 litrii și 150 CP, care atinge viteza maxima de 170 km/h, si ii trebuie 13.2 secunde pentru a prinde 100 km/h. Pentru mai multe informatii despre modelul Hilux puteti accesa: www.toyota.ro

ToyotaHilux

 

Un alt constructor japonez prezent pe piața din Romania in aceasta categorie de autovehicul este Mitsubishi cu popularul L200, unul dintre cele mai apreciate pick up-uri din tara noastra. Lansat in Romania la sfarsitul anului 2015, fiind a cincea generatie a gamei, L200 este un autoturism care combina confortul unui autovehicul cu funcționalitatea si fiabilitatea unei camionete. Pentru modelul L200 Double Cab Invite, echipat cu motor turbo diesel de 2,4 l, cu o capacitate de 133 kW și cuplu de 430 Nm, si care asigură o eficienta remarcabila a consumului trebuie sa scoateti din buzunar 24919 EUR. Intormatii mai consistente gasiti pe pagina:www.mitsubishi-motors.ro

MitsubishiL200

 

Tara care a dat nastere acestui tip de autovehicul este prezent pe piata din Romania cu modelul Ford Ranger. In 2016 dupa un facelift atat in designul interior si exterior, camioneta are un look mai agresiv, este dotat cu tehnologie de bord de ultima ora, dar si-a pastrat calitatile ce au transformat Ranger-ul in cel mai vandut pick-up la nivel european din 2015. Modelul cel mai accesibil 4x4, cu tractiune integrala si cu regular cab costa 28,387.45 EUR, are motorizare 2.2 TDCI de 130 CP. Daca optati pentru un Ranger Double Cab, cu motorizare de 3.2 TDCI si o putere de 200 CP, trebuie sa aveti in buzunar 42566,30 EUR. Un nou model Ranger va aparea pe piata probabil in anul 2019. Gama actuala cu specificatiile tehnice, preturi, caracteristici, modele si versiuni este disponibil pe site-ul: www.ford.ro.

Ford Ranger 2018

 

Partener oficial al Champions League, Nissan doreste sa fie partenerul si indragostitilor de camionete din Romania cu modelul Nissan Navara NP300, un model care a castigat titlul international pentru cel mai bun pick-up in 2016. Nissan Navara este dotat cu motor Diesel de 2,3 litri, fiabil, performant si cu un consum mic de combustibil. Un Navara King Cab Visia, cu o putere de 160 CP si un cuplu maxim de 403 Nm la 1500 rpm poate fi al tau la un pret incepand de la 30130 EUR. Daca te intereseaza si modelele Visia, Accenta, N-Connecta, Tekna te poti informa pe pagina oficiala: www.nissan.ro.

Nissan Navara

 

Constructorii europeni de pick-up truck-uri sunt si ei prezenti pe piata autohtona. Modelul Amarok de la Volkswagen, castigator al trofeului “International Pick-up Award 2018”, echipat cu motor TDI 3.0 l cu 6 cilindri, cu o putere de 165 kW, si functie overboost,are un pret de pornire de 34329 EUR. Este un model confortabil, cu dotari rafinate si bord dotat cu tehnologie de ultima generatie. Un alt atuu este suprafata de incarcare care este cea mai lata din clasa sa. Informatii detaliate gasesti pe pagina de internet: www.the-new-amarok.com

VW Amarok

Putem spune ca oferta de pick-up truckuri in Romania este bogata, trebuie doar sa te decizi care satisface cel mai bine nevoile tale. Inainte sa iei o hotarare iti sugeram sa tii cont si de accesoriile auxiliare de care o sa ai nevoie pe parcurs. Un hardtop sau o inchidere bena pentru protectia spatiului de depozitare, accesorii off road daca esti impatimit al acestui sport, un troliu sau un reflector pot face masina ta mai sigura, mai eficienta si mai aratoasa. Viziteaza categoriile de produse care te intereseaza pe site-ul pick-up.ro unde iti stam la dispozitie cu o gama variata de accesorii pentru camionete si unde iti raspundem la orice intrebare legate de produsele noastre.  

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×